Безплатна доставка за нови клиенти точно в момента!

Сензорен брояч скачане от височина, таблица растеж с брояч, играчка-брояч С много интелигентни гласови кутия за деца и

 0

9.42лв. 26.92лв.

Фитнес и бодибилдинг

В наличност

Пълно описание

Код на доставчика: w2086

Търсите забавен начин да се подобри физическата подготовка на вашето бебе?Моля, обърнете внимание на нашите сензорен брояч скокове на височина!Благодарение на подобрената функция за броене той може ясно да фиксира напредък в растежа на децата.Атрактивен дизайн, ще им е много забавно.

Технически характеристики:

Име на продукта: Стойка за скокове във височина

Възраст: подходяща за деца от 3 години и по-възрастни

Приблизителен размер: 10 * 3,6 см

Режим на захранване: 2 ААА (в комплекта не са включени)

Размер на опаковката приблизително: 11,5 * 11,5 * 6 см

Тегло около: 109 грама

Списък на продуктите:

1 * Брояч скокове на височина

1 * Стикер с височина

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

Повече за продукта

1. Показател ръст: внимавайте за растежа и развитието на вашето бебе с помощта на нашия брояч скокове на височина.Благодарение на регулируеми параметри на височина и удобно наклейкам по височина на този универсален инструмент ще задоволи всичките ви нужди при измерване.

2. Повишаване на доверието в себе си: Нашият интелектуален брояч скокове на височина подобрява физическата подготовка на децата, да ги укрепва, спортно майсторство и ги насърчава да разшири границите си с помощта на различни режими и нива.

3. Плавен броене на скокове: Подобрете уменията си в скокове с помощта на нашия брояч скокове на височина.Този инструмент осигурява несравнима точност и без усилие да се регистрира всеки клик на ръцете или краката.

4. Подобрена производителност: съживете режим на обучение с помощта на нашия брояч скокове на височина.Неговата иновативна технология ви позволява лесно да следите напредъка си в скокове, а весел и привличане на внимание на външния вид на цыпочки да те мотивира да продължиш напред.

5. Лесна инсталация: Инсталиране на брояч за скокове във височината без усилия, да не сверля и без да уврежда стените.Позволете на вашите деца с удоволствие скочи от най-високата точка, проследяване на развитието им.


Технически характеристики

  • Тип > Единично Въже За Скачане
  • Функция > Комплексни упражнения за фитнес
  • Произход > Континентален Китай
  • Материал > Пластмаса
  • Тренировъчно > ОРЪЖИЕ
  • Отдел име > Унисекс
  • Спорт > Cadio Training

Коментари (0)

Добави мнение